مقالات

آیا جیلی امگرند 7 خودروی خوبی است؟

دلایل زیادی دارد که شما به خواندن این مقاله ترغیب شده باشید ، دیدن قیمت مناسب جیلی امگرند 7 ، ظاهر پر جذبه این خودرو ، مقایسه آن با خودرو های داخلی و …. .

خودروهای جیلی اکنون مدت‌ها است که در بازار خودروی ایران حضور دارند و از جمله محصولات چینی شناخته شده در این بازار به شمار می‌روند. چند سال پیش یکی از برجسته‌ترین خودروهای چینی یعنی امگرند EC7 یا امگرند ۷ وارد بازار ایران شد. این خودرو اگرچه به مدت محدودی و به‌صورت وارداتی در کشور حضور داشت اما در همین مدت کم نیز نشان داد با برخی محصولات چینی دیگر متفاوت است و تلاش‌های جیلی برای جهانی شدن را تا حدی به نمایش می‌گذارد. اما برای انتخاب یک خودرو در بازار پر تلاطم ایران باید موضوعات زیادی را مد نظر قرار دهیم یکی از این مسائل این است که با توجه به اینکه واردات خودرو ی جیلی امگرند7 به ایران متوقف شده و این خودرو در ایران نیز مونتاژ نمی شود ، لوازم یدکی جیلی در بازار یافت می شود یا خیر .

در ادامه این مقاله به معایب این خودرو می پردازیم و بررسی میکنیم که آیا جیلی امگرند 7 خودروی خوبی است ؟

 

معرفی شرکت جیلی

 

شرکت ژجیانگ جیلی هلدینگ که عموماً با نام جیلی شناخته می‌شود یکی از مشهورترین برندهای چینی در بازارهای جهانی است. این شرکت به‌صورت خصوصی و توسط لی شوفو میلیاردر چینی اداره می‌شود. جیلی در سال ۱۹۸۶ تأسیس و با زیر برند جیلی اتو در سال ۱۹۹۷ وارد صنعت خودرو شد. جیلی اتو هم‌اکنون هفتمین خودروساز بزرگ چین به شمار می‌رود و در سال ۲۰۲۱ فروش ۱.۳۲۸ میلیون دستگاهی را بر جای گذاشته است.

جیلی خودروهای خود را با برندهای متنوعی همچون جیلی اتو، ژئومتری، ماپل، زیکر و برندهای اروپایی و خارجی همچون ولوو، پولستار، لینک اند کو، پروتون، لوتوس و… عرضه می‌کند. جیلی همچنین محصولاتی الکتریکی را با برندهای ویژه‌ای ارائه می‌کند. این گروه خودروسازی در سال پیش بیش از ۲.۲ میلیون دستگاه خودرو را به فروش رساند و آمار فروش محصولات پلاگین هیبریدی‌اش در ژانویه امسال به ۱۷۹۲۶ دستگاه رسید.

جیلی همچنین یکی از سهامداران مهم دایملر یا مرسدس بنز به شمار می‌رود و به تازگی نیز برند اسمارت را احیا کرده است. توجه به گزاره‌های بالا نشان می‌دهد جیلی یکی از مهم‌ترین خودروسازان چینی به شمار می‌رود و برخلاف اکثر برندهای ناشناخته این کشور به دنبال ایجاد بازاری بین‌المللی برای خود است. جیلی با اقدامات حساب شده و خریداری برندهای مشهور جهانی توانسته است جای پای محکمی در بازارهای مطرح باز کند.

 

لگو جیلی

 

طراحی ظاهری جیلی امگرند 7

 

امروزه محصولات چینی طراحی های قوی و به روزتری دارند، اما زمانی که جیلی امگرند ۷ به بازار ایران آمد اکثر چینی های دیگر ظاهر چندان جذابی نداشتند و امگرند ۷ یک سر و گردن از دیگر هموطنانش در بازار ایران زیباتر بود. در نمای جلو طراحی خشن چراغ ها در امتداد جلوپنجره را می بینیم و خطوط افقی و کرومی در جلوپنجره دیده می شود.

 

 

نمای روبه روی جیلی

 

در نمای کناری جیلی امگرند ۷ طراحی نسبتاً ساده است و تنها نکته وجود خطی مورب از بالای گلگیر جلوست که تا درِ عقب امتداد پیدا می کند. نمای عقب خودرو طراحی زیباتر انجام شده و چراغ های عقب ال ای دی که بسیار شبیه به نسل پیشین مرسدس بنز اس کلاس است، اولین چیزی است که در طراحی عقب به چشم می آید. خطی کرومی دو چراغ عقب را به هم وصل می کند و طراحی حجیم در سپر و گلگیرهای عقب باعث شده تا خودرو پهن تر به نظر برسد.

 

نمای پشت جیلی

 

طراحی کابین خودرو جیلی امگرند 7

 

در طراحی داخلی جیلی EC7 از دو رنگ برای داشبورد و پنل درب‌ها استفاده شده است. داشبورد این خودرو طراحی بسیار ساده‌ای دارد و در قیاس با طراحی‌های امروزی حرفی برای گفتن ندارد. در بخش میانی داشبورد یک صفحه نمایشگر 6.5 اینچی پایین دریچه‌های تهویه قرار گرفته است. بالای دریچه‌های هوا هم یک تورفتگی بیضی شکل وجود دارد که یک نمایشگر دیجیتالی کوچک را در دل خود دارد. روکش صندلی‌های این خودرو چرمی است. در بحث مربوط به ارگونومی هم باید گفت که دسترسی به ادوات مختلف آسان است و از این نظر جیلی امگرند EC7 شرایط خوبی دارد. کیفیت متریال مورد استفاده در کابین قابل قبول است؛ البته برخی مشتریان از کیفیت پایین چرم صندلی‌ها شکایت داشته اند.

 

جیلی امگرند 7 کابین

 

به لطف ابعاد، این خودرو کابین جادار و بزرگی دارد و سرنشینان از این بابت در سفرهای طولانی نگرانی ندارند. جیلی امگرند EC7 دارای صندوق عقب بزرگی است که آپشن خوبی برای خانواده‌هایی که اهل سفر هستند محسوب می‌شود.

 

مشخصات فنی جیلی امگرند EC7

 

این سدان چینی از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم دقیق ۱۷۹۲ سی‌سی استفاده می‌کند. پیشرانه یاد شده قدرت ۱۳۸ اسب بخاری و گشتاور ۱۷۲ نیوتون متری تولید می‌کند. همکار این پیشرانه هم گیربکس ۵ سرعته دستی یا CVT اتوماتیک با شش دنده مجازی است. درباره تجربه سواری امگرند ۷ باید گفت با سدانی نسبتاً سنگین‌وزن (۱۲۸۰ تا ۱۳۱۰ کیلوگرم) روبرو هستیم که همین موضوع باعث می‌شود امگرند ۷ خودروی چابکی نباشد و شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ۱۲ ثانیه‌ای برای دنده دستی و ۱۲.۸ ثانیه ای برای نسخه CVT نیز مؤید این نکته خواهد بود. البته نیروی پیشرانه برای ترددهای روزمره کاملاً کافی است و رضایت شما را جلب می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی حدود ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر برای چنین خودرویی خوب بوده هرچند در شهر بالاتر خواهد بود.

 

 

آپشن های خودروی جیلی امگرند 7 چیست؟

 

با توجه به اینکه سدان موردبحث متعلق به حدود ۱۰ سال پیش است بنابراین از نظر امکانات و تجهیزات نباید انتظارات بالایی داشت اما در برابر رقبای داخلی بازهم جیلی با دست پر وارد میدان می‌شود. تجهیزاتی همچون سانروف برقی، نمایشگر لمسی، پوشش چرم صندلی‌ها، کیسه‌های هوای جلو و پرده‌ای، حسگرهای پارک و… جزو شاخص‌ترین تجهیزات امگرند ۷ هستند.

 

آپشن های جیلی امگرند 7

 

  • سانروف برقی
  • چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب
  • سیستم HSEA سبز رنگ برای شیشه جلو و عقب
  • گرمکن شیشه عقب با آنتن درون شیشه
  • آینه‌های برقی با گرمکن
  • صندلی‌های عقب تاشو
  • صندلی راننده برقی با قابلیت تنظیم ۸ حالته
  • فرمان هیدرولیک با دکمه‌های کنترلی روی آن
  • تهویه اتوماتیک
  • فیلتر گرد و خاک
  • سیستم صوتی DVD Player با نمایشگر 6.5 اینچی
  • نمایشگر اطلاعات خودرو مجهز به نمایشگر دمای خارجی
  • رکاب استیل

 

معایب جیلی امگرند ۷

 

ضعف در طراحی بدنه

طراحی بدنه جیلی امگرند ۷ خیلی جوان پسند نیست و حالتی قدیمی و کسل کننده دارد.

 

کیفیت پایین بعضی از قطعات

به طور معمول، کمپانی‌های خودروسازی چینی برای اقتصادی و به صرفه بودن محصولاتشان، از متریال بی‌کیفیت جهت ساخت قطعات خودروها استفاده می‌کنند. نامرغوب بودن لوازم و قطعات بیشتر از همه در داخل کابین قابل مشاهده هستند و یکی از معایب جیلی امگرند ۷ نیز کیفیت پایین برخی از قطعات به کار رفته در آن است.

 

بازار دست دوم نه چندان پررونق

یکی از مهم‌ترین معایب جیلی امگرند ۷ بازار دسته دوم بد این خودرو است و صاحبان جیلی امگرند ۷ هنگام فروش مجبورند با قیمت بسیار پایین‌تری آن را به فروش برسانند.

 

نتیجه گیری

اما در اخر به این را بگوئیم که برخی مالکان به آن اشاره کرده‌اند سواری نسبتاً خشک و کوبش‌های سیستم تعلیق امگرند ۷ است که شاید از نظر برخی افراد مأیوس‌کننده باشد اما در کل نمی‌توان آن را ایرادی خیلی پررنگ دانست. در مقابل باید به ایمنی بالای این خودرو اشاره کنیم که توانسته است از انکاپ اروپا ۴ ستاره ایمنی کسب کند. قوای محرکه این خودرو استهلاک نسبتاً کمی دارند و نمونه‌های کارکرده آن هنوز هم کیفیت مناسبی را نشان می‌دهند.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *